T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - Cacabey Ortaokulu

Başarılarımız

Milli Takım Gelişim Kampından Davet

 8/G sınıfından öğrencimiz Yasin AKTAŞ voleyboldaki başarısından dolayı Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi. 

 

OKULUMUZDA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE TÜBİTAK´IN DESTEKLERİYLE "TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLENDİ"

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK´ın destekleriyle "TÜBİTAK Bilim Fuarı" düzenlendi. Öğretmenlerimizden Mehmet FİDAN, Rışvan TEKİN, Nuray ALBENİ ve Mukaddes TEKİN rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı projeler sergilendi. Fen ve Teknoloji, Matematik ve İngilizce alanında hazırlanıp sergilenen projeler yoğun ilgi gördü.

 

"Öğrenciler AB'yi Öğreniyor" Projesi Türkiye BİRİNCİSİ Cacabey'den...

Ülkemiz ile Avrupa Birliğinin mali işbirliği kapsamında 2011 yılı IPA-I programından finanse edilen ve Bakanlığımızın faydalanıcısı olduğu TR2011/0136.06-01/001 nolu Öğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor Projesi, resim, hikaye ve slogan yarışmalarının  Türkiye final değerlendirmesi tamamlanmıştır.

MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü,  uhdesinde gerçekleşen "Bana AB'yi Anlat" konulu resim, slogan ve kısa öykü yarışması Türkiye Final  değerlendirmesi 11 Haziran 2015 tarihinde Ankara ATO Ticaret Merkezinde yapıldı.

Söz konusu ödül törenine her bir kategori için 81 ilde dereceye giren öğrencilerden sadece birinciler, danışman öğretmenleri, okul müdürleri de iştirak etti.

 

Yarışmaya ' UZLAŞ, BİRLEŞ, ÖZGÜRLEŞ' sloganı ile katılan Okulumuz 8.sınıf öğrencisi Neslişah Küçük 81 il okulları arasında 'Slogan Alanında' Türkiye BİRİNCİSİ olarak ödülünü yine okulumuzdan mezun olan Müsteşar Yardımcımız Sayın  SALİH ÇELİK'in elinden aldı.

 

 

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN YARIŞMALARDA DERECE...

Cumhuriyetimizin 91. yıl kutlamaları doğrultusunda Kırşehir İl Genelinde yapılan Şiir ve Resim yarışmalarında Öğrencilerimiz dereceye girmişlerdir.Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

9. TÜBİTAK KAYSERİ BÖLGE SERGİSİ FİNALİNDEYİZ

 Okulumuz Matematik Öğretmeni Rışvan Tekin rehberliğinde 6/I sınıfı öğrencilerinden Adem Furkan Zengin ve Ömer Kaan Altın isimli öğrenciler Bilim Kurulu tarafından "Adöm Piramidi" isimli projeleriyle 07 Nisan ve 10 Nisan tarihleri arasında bu yıl 9. su düzenlenen  "Bu Benim Eserim" yarışması Kayseri Bölge Sergisi finalin de Okulumuzu ve İlimizi temsil ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Okul Masa Tenisi Takımımızın Büyük Başarısı

Masa Tenisi Takımımız Kırşehir il birincisi olarak katıldıkları Aksaray´da düzenlenen Bölge Müsabakalarında 3. olmuşlardır. Takımımız aşağıdaki sonuçları alarak, bölge müsabakalarında 3. olarak Mardin´de düzenlenecek Türkiye Şampiyonasın da İlimizi Ve Okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

Cacabey 3 - Denizli  2

Cacabey 3 - Tokat   0

Cacabey 3 - Kayseri 0

Cacabey 3 - Isparta 0

 Mardin´de ki Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Masa Tenisi Takımımız öğrencileri; Rabia Kızılırmak, Ayça Ballıoğlu ve Dilşat Şahin´e Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

İlimizde düzenlenen okullar arası masa tenisi müsabakalarında okulumuz masa tenisi takımı birinci olarak İlimizi ve Okulumuzu bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştır. Okulumuz masa tenisi takımında ki öğrencilerimiz Rabia Kızılırmak, Ayça Ballıoğlu ve Dilşat Şahin´e bölge müsabakalrında başarılar dileriz.

İlimizde düzenlenen okullar arası masa tenisi müsabakalarında okulumuz küçük erkekler masa tenisi  takımı birinci olmuşlardır.Okulumuz masa tenisi takımında ki öğrencilerimiz Umut GÜREL, Mert ÇANAKÇI ve Doğukan ARIÖZ´e teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.

 Okul Basketbol Takımlarımızın Büyük Başarıları

2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılı Okullara arası Basketbol Müsabakalarında okulumuz temsil eden Yıldız Kızlar - Küçük Kızlar - Yıldız Erkekler basketbol takımlarımız tüm maçlarını kazanarak il birincisi olmuşlardır. İlimizi il dışında yapılacak grup müsabakalarında temsil edeceklerdir.

Cacabey Ortaokulu Yıldız erkekler futbol takımı okul sporlarında branşlarında 2010 ve 2011 yıllarında olduğu gibi 2012 yılında da Kırşehir birincisi olarak bu başarıyı üst üste üçüncü defa gerçekleştirmiştir. Grup elemelerinin ardından Yıldız Erkekler Futbol branşında üçlü finale kalan Cacabey Ortaokulu, Vali Mithat Saylam Ortaokulu ve Erol Güngör Ortaokulu arasında yapılan 3 maç neticesinde Cacabey Ortaokulu 4 puanla final grubu birincisi ve Kırşehir Şampiyonu olmuştur. Bu başarılarından dolayı takımdaki öğrencilerimizi, ailelerini, okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenleri Deniz Koçak ve Recep Turpçu´yu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz...

CACABEY YİNE ŞAMPİYON

 Cacabey İ.Ö.O. son yıllarda olduğu bu yılda "Yıldız Futbol"da il birincisi oldu.İlimizi ve okulumuzu Antalya´da temsil etmeye hak kazandı.Ayrıca okulumuz "Küçükler Futbol Takımında"da il ikincisi olmuştur.

Okulumuz "Küçük Kızlar Basketbol"da il birincisi olmuştur.Basketbol Küçük Kızlar okulumuzu Ankara´da temsil etmeye hak kazanmışlardır.Ayrıca okulumuz "Basketbol Yıldız Kızlar" il ikincisi olmuştur.

Cacabey İ.Ö.O. Futbol Takımı 4-7 Nisan 2011 tarihleri arasında İzmir Selçuk´ta yapılan Küçükler Futbol müsabakalarında Türkiye beşincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.Önce oynadığı grup maçları sonunda gruptan birinci çıkmayı başaran, daha sonra Adana´nın güçlü temsilcisini eleyen temsilcimiz, 6 Nisan sabahı İzmir´in ilk temsilcisini 1-1 berabere biten maç sonunda penaltılarda eleyerek Türkiye beşincisi olmayı başardı.             Kırşehir tarihinde okullar futbol müsabakalarında beşinci olarak bir ilki başaran Cacabey İ.Ö.O. Beden Eğitimi Öğretmeni Deniz Koçak, öğrencileriyle gurur duyduğunu ve Kırşehir´e bu başarıyı kazandırmalarından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Önce Minikler´de şampiyon olan Cacabey İlköğretim Okulu bu başarısına bir yenisini ekleyerek, Yıldızlar Kırşehir Futbol Ligi´nde de şampiyon oldu.Turnuvaya galibiyetle başlayan Cacabey.İlköğretim Okulu ilk maçında Yeşil Yurt İlköğretim Okulu´nu 4-0 gibi farklı bir skorla yendi.İkinci maçında ise Aşıkpaşa İlköğretim Okulu´nu penaltılar sonucu 3-1 mağlup etti. Vali Mithat Salyam İlköğretim Okulu´nu normal süresi 2-2 biten maçta penaltılar sonucu 5-4 yenmeyi başardı. 3´lü finallerde ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nu 4-1 mağlup eden sarı siyahlı ekip.Aşıkpaşa İlköğretim Okulu´nu da 3-1 mağlup ederek, nağmağlup Şampiyon oldu ve Kırşehir´i il dışında temsil etme hakkı kazandı. Takım Antrenörü Deniz Koçak, yaptığı açıklamada, "Çok çalışarak şampiyon olduk. Bu sene bizim senemiz oldu. Önce minik futbol takımı ile şampiyon olduk. Daha sonrada Yıldızlar liginde nağmalup şampiyon olmanın sevincini yaşadık. Takımında çok yetenekli futbolcular var. İnşallah bu başarıyı gittiğimiz grupta da gösteririz" dedi.

27.04.2011-01.05.2011 arası Antalya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecekler.

DANONE KÜÇÜKLER TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI'nda Kırşehir İlini CACABEY İLKÖĞRETİM OKULU temsil edecek. Sinan Ayaz Halı Saha Tesisi´nde düzenlenen futbol turnuvasında yenilgisiz olarak gruptan çıkan ve finalde rakibini 2-0 yenerek şampiyon olan Cacabey İlköğretim Okulu, 4-7 Nisan 2011 tarihinde Aydın / Kuşadası'nda düzenlenecek olan Danone Küçükler Türkiye Futbol Şampiyonası´nda Kırşehir ilini temsil edecek. Beden Eğitimi Öğretmeni Deniz Koçak'ın teknik direktörlüğünü yaptığı ve 6. sınıf düzeyinde olan Okul Küçükler Futbol Takımı, Kuşadası'ndaki Türkiye Şampiyonası´nda Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edip, dereceye gireceklerine inandıklarını ifade ettiler.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2012 - Güncelleme: 18.04.2022 10:26 - Görüntülenme: 19983
  Beğen | 11  kişi beğendi