T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - Cacabey Ortaokulu

Okul Müdürümüzün LGS Mesajı

HAYDİ CACABEY SINAVA.  BAŞARDIK YİNE BAŞARACAĞIZ

Onlar hayallerini gerçekleştirmek için sınavda, biz de dualarımızla yanlarında olacağız. LGS sınavında tüm çocuklarımıza başarılar dilerim. LGS sınavı bizim için. O halde haydi başarmaya.Başarı  Cacabey Ortaokulu'na yakışır. Başarıya inandık başaracağız.

Sevgili öğrencilerim.

Hayatınızın her alanında birer basamak olan sınavlardan bir tanesine bu hafta sonu gireceksiniz. Hiç korkmayın sizler en iyisiniz.Başarılı olacaksınız. Sizler bu sınava uzun bir süre hazırlandınız. Bu süreçte sizlerin başarısı için büyük emek harcayan başta velileriniz olmak üzere tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum

Size çok güveniyorum, siz de kendinize güvenin. Elinizden gelenin en iyisini yapacak ve başaracaksınız. Sizin zekânız, sizin enerjiniz her engeli aşar. Unutmayın zorluklar, başarının değerini artıran süslerdir. LGS de bu süslerden sadece bir tanesidir. Öğretmenlerinizin uyarıları hep aklınızda olsun."Biz farklıyız çünkü Cacabeyliyiz" 

Değerli Velilerim, 

Çocuklarımız bizlerin umutları, geleceğidir. Çocuklarımızın hayatta başarılı olmalarında en büyük görev siz anne babalara düşmektedir. Sizlerin anne ve babalar olarak bu süreçte dikkatli olup, sınav sonucu ne olursa olsun çocuklarınızdan sevginizi, ilginizi ve desteğinizi esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum.

Bizler Cacabey Ortaokulu  olarak çocuklarımıza sorunsuz bir sınav günü plandık. Siz değerli velilerimiz den ricamız sınav zamanı çocuklarımızı rahatsız edici hareketlerden kaçınarak  çocuklarımıza rahat bir sınav yapma imkânı tanımanızdır.

Bu duygularla bir kez daha çocuklarımızın bu noktaya gelmesinde büyük emekleri olan velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerime başarılar diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

 

                                    Hayati BARÇA

                         Cacabey Ortaokulu Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.06.2023 - Güncelleme: 03.06.2023 12:20 - Görüntülenme: 434
  Beğen | 5  kişi beğendi