T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - Cacabey Ortaokulu

Basında Biz

Cacabeyin Kızları ve Şampiyon Erkekleri

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Voleybol müsabakalarında şampiyon belli oldu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Voleybol müsabakalarında şampiyon belli oldu.
        Aşıkpaşa Spor Salonunda Küçük Kızlar da 2 takımın katıldığı müsabakada Cacabey Ortaokulu ile Vali Mithat Saylam Ortaokulu karşı karşıya geldiler.13 Ocak 2015 Salı günü oynanan final maçında rakibini 2-0 yenen Cacabey Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol İl Birincisi oldu. Küçük Erkeklerde Şampiyon Cacabey oldu. Küçük Erkekler Voleybol müsabakasında İmam Hatip Ortaokulunun sahaya çıkmaması üzerine Cacabey Ortaokulu 2-0 hükmen galip sayılarak şampiyon oldu.

Okullar arası Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları'nda Cacabey Ortaokulu birinci oldu.

Okullar arası Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakası tamamlandı.
Okul Sporları Faaliyet Programı'nda yer alan Okullar arası Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliği Kırşehir Aşıkpaşa Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmaları ile tamamlandı. 6 Ocak tarihinde Küçük Erkekler de Cacabey Ortaokulu ile Özel Kırşehir Bil Ortaokulu karşılaştı.
Karşılaşmayı baştan sonuna kadar üstün götüren Cacabey Ortaokulu rakibini yenerek Küçük Erkeklerde il birincisi oldu. Aynı gün oynanan Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakasında Cacabey Ortaokulu, Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulunu yenerek Kızlarda il birincisi oldu.
Küçük erkeklerde Cacabey Ortaokulu birinci, Kırşehir Koleji Ortaokulu ikinci ve Kırşehir BİL Ortaokulu üçüncü oldu.

Küçük kızlarda Cacabey Ortaokulu birinci, Aşıkpaşa Ortaokulu ikinci ve Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu üçüncü oldu.

 

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalya verildi.    

Küçükler Voleybol´a Cacabey Ortaokulu Damga Vurdu

 

Kırşehir GHSİM tarafından gerçekleştirilen ´Okul Sporları´ faaliyet programında yer alan Küçükler Voleybol il birinciliği müsabakalarında Cacabey Ortaokulu şampiyon oldu.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) organizasyonu ile gerçekleşen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul sporlarında farklı branşlarda kupalar sahiplerini bulmaya başladı.
Aşıkpaşa Sporsalonu´ nda oynanan Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Voleybol il birinciliği müsabakalarında dereceye giren okullar belli oldu.
Okul Sporları faaliyet programında yer alan Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Voleybol il birinciliği müsabakalarında Cacabey Ortaokulu şampiyon oldu.
Küçük Kızlar Voleybol il birinciliği müsabakaları final maçında, Cacabey Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımı ile Vali Mithat Saylam Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımı oyuncuları kıyasıya bir mücadele sergiledi. Final karşılaşması uzatma setinde 2-1 galip gelen Cacabey Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımı kupaya uzandı.
 Küçük Kızlar Voleybol´ da birinci: Cacabey Ortaokulu, ikinci: Vali Mithat Saylam Ortaokulu oldu.
Küçük Erkekler Voleybol il birinciliği müsabakaları final maçında ise Cacabey Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol Takımı ile Vali Mithat Saylam Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol Takımı oyuncuları kıyasıya bir mücadele sergiledi. Final karşılaşmasında rakibini 2-0 mağlup eden Cacabey Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol Takımı kupaya uzandı.
Küçük Erkekler Voleybol´ da birinci: Cacabey Ortaokulu, ikinci: Vali Mithat Saylam Ortaokulu oldu.
Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde, Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Voleybol il birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporculara ve okullara; madalya, kupa ve başarı belgeleri şube müdürü, il temsilcisi ve antrenörler tarafından verildi.  

Küçük Erkekler Kort Teniste Şampiyon: Cacabey Ortaokulu

   

Kırşehir GHSİM tarafından gerçekleştirilen ´Okul Sporları´ faaliyet programında yer alan okullar arası Küçük Erkekler Kort Tenis il birinciliği müsabakasında Cacabey Ortaokulu şampiyon oldu.

  Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) organizasyonu ile gerçekleşen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul sporlarında farklı branşlarda kupalar sahiplerini bulmaya başladı. Okullar arası Küçük Erkekler Kort Tenis İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.
Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Küçük Erkekler Kort Tenis İl Birinciliği müsabakaları, Kırşehir kapalı Tenis Kort´ u sahasında oynanan karşılaşmaların sonunda tamamlandı.
Okul Sporları faaliyet programında yer alan Küçük Erkekler Kort Tenis il birinciliği müsabakalarında dereceye giren kulüpler belli oldu. Kırşehir GHSİM tarafından gerçekleştirilen ´Okul Sporları´ faaliyet programında yer alan okullar arası Küçük Erkekler Kort Tenis il birinciliği müsabakasında Cacabey Ortaokulu şampiyon oldu.
Küçük Erkekler Kort Tenis´ te birinci:Cacabey Ortaokulu, ikinci: Özel Kırşehir Koleji Ortaokulu, üçüncü:Aşıkpaşa İmam Hatip Ortaokulu oldu.
Müsabakaların sonunda düzenlenen ödül töreninde, okullar arası Küçük Erkekler Kort Tenis il birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporculara ve okullara; kupa, madalya ve başarı belgeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İdris Şahin ile Mehmet Bıyıklı, Okul Sporları İl Temsilcisi Ali İhsan Çelik, Tenis İl temsilcisi Osman Taraf ve okul müdürleri İle beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.02.2015 - Güncelleme: 18.04.2022 10:36 - Görüntülenme: 3661
Kaynak: http://asikpasagazetesi.com/
  Beğen | 12  kişi beğendi